Et nytt kapittel

I dag er en viktig dag i min karriere. I disse 12 årene som har gått, har jeg undervist i norsk, undervist i engelsk, jobbet i finans, jobbet i engineering og bestått translatøreksamen. Men fellesnevneren i hele perioden er at jeg har praktisert oversetting. Jeg har oversatt hele tiden, som frilanser og som ansatt, for å fordype kunnskapene og finpolere ferdighetene. Det er jo en prosess som aldri tar slutt, men som har hjulpet meg til å oppnå et nivå der jeg føler meg trygg som språkkonsulent, og, enda viktigere, der jeg føler meg klar til å hjelpe kundene mine med alle behovene de har når det gjelder engelsk og norsk.

Selvsagt startet jeg på denne veien for mye lenger siden enn 12 år. Jeg tok master i engelsk. Før det, en bachelor i engelsk, og før det igjen var jeg innom matematikk, naturvitenskap og norsk litteratur og språk. Før det igjen: en oppvekst i skjæringspunktet mellom tre kulturer. Jeg bodde i Tokyo og ble undervist på skolen av amerikanere. Jeg var integrert i en fin amerikansk-japansk blandingskultur, og dette ble kombinert med norsk innflytelse hjemmefra. Det var utfordringer og det var gleder, jeg slet og jeg trivdes. I det store og det hele kan det virke som om jeg er født og oppvokst for å kommunisere, for å bygge broer, fylle tomrom, hjelpe folk til å forstå hverandre. Og dét ser jeg på som en enormt stor ære.

I dette nye kapitlet vil jeg bruke av hele livserfaringen min for å kunne tilby deg, kunden, det aller beste jeg kan. Jeg vil gi ett hundre prosent for å yte fremragende service innen engelsk og norsk. Så uansett hva det er du trenger hjelp med, om det er noe helt konkret eller et litt vagt prosjekt der du ikke er helt sikker på hvordan du vil formidle det du har på hjertet, står jeg klar til å hjelpe deg med å sette sammen en smidig, effektiv, nøyaktig og konsis tekst som kommuniserer med publikum og oppnår målsettingene dine.

Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud.